administrator

Astăzi a avut loc la sediul Primăriei, prezentarea sintezei Ghidului de Etică și Integritate, în cadrul proiectului dedicat acestei teme importante pentru activitatea din administrația publică locală.

UAT municipiul Vulcan implementează acest proiect, demarat în august 2018 cu termen de 12 luni.

Obiectivele specifice ale proiectului

  1. Implementarea in institutia publica solicitanta a unei proceduri interne specifice care are ca finalitate dezvoltarea spirituluietic si integritatea functionarilor in exercitarea actului administrativ.
  2. Elaborarea unui ghid de bune practici in institutia publica solicitanta cu scopul de a preveni coruptia si conflictele de interese in administratia publica locala si de a stabili indicatori specifici de evaluare.
  3. Organizarea unei campanii de educatie anticoruptie, al carei scop este promovarea transparentei in administratia publica locala.
  4. Organizarea unui workshop de educatie anticoruptie care vizeaza cresterea transparentei la nivel de administratie publica locala.
  5. Formarea personalului autoritatii publice solicitant (28 persoane) in vederea prevenirii si limitarii fenomenului de coruptie in institutiile publice locale
Close Search Window