administrator

Este deja cunoscut faptul că la nivel de administrație publică locală, facem eforturi pentru susținerea minunatei noastre zone turistice din Pasul Vîlcan și prin dezvoltarea activității de mountain-bike, care se bucură de un număr foarte mare de iubitori practicanți, amatori sau profesioniști.

Pe lângă competițiile de gen organizate în fiecare an, am demarat și lucrările de amenajare a pistelor de coborâre, apreciate de sportivi, lucrări realizate în colaborare cu fundația Noi Orizonturi din Lupeni.
Această fundație promovează la nivelul întregii Văi a Jiului, un proiect amplu de dezvoltare a turismului activ, prin Mountain-Bike.

Astăzi la întâlnirea noastră - a primarilor din Valea Jiului și a reprezentantului Consiliului Județean - domnul Costel Avram, cu membrii acestei fundații și cu unul dintre reprezentanții sectorului privat - domnul Emil Părău, care la fel ca și noi, susține în mod direct proiectul de dezvoltare a MOUNTAIN-BIKE-ULUI, am decis să continuăm acest proiect la alt nivel de abordare.

Viziunea ideală a acestui proiect realizabilă în următorii 4 - 5 ani și doar cu implicarea constantă a tuturor primăriilor din Vale și a Consiliului Județean, va duce traseele de mountain-bike în perimetrul Văii Jiului, la aproximativ 500 km, cu extensii către toate punctele turistice de interes.

În ceea ce mă privește, răspund afirmativ la această NECESITATE din proiectul nostru de dezvoltare turistică locală și voi angrena împreună cu colegii mei - ca și anul trecut -resursele necesare pentru extinderea traseelor de mountain-bike din zona PASUL VÎLCAN.

Close Search Window