administrator

Pentru comunitatea Vulcanului, proiectul de succes al managerului spitalului Dr. Cătălin Popa și echipa sa, este unul care aduce multă alinare, compasiune, îngrijire și tratare prin performanță medicală și servicii medicale de cea mai bună calitate.
Pacienții internați deja în secția nou-nouță, beneficiază de condiții cu totul deosebite, sub atenta coordonare a asistentei șefe Carmen Pap. asistent social ( masterat) Florentina Costinaș, kinetoterapeut Alina Barta.

Cei doi medici specialiști pentru Comaprtimentul de îngrijiri paliative : Cătălin Popa și Claudiu Valas, au căutat să formeze o echipă adecvată nevoilor speciale de îngrijire pentru bolnavii cronici.

Întreaga secție a fost gândită să permită bolnavilor să-și amelioreze suferințele cronice, posibilitatea socializării, a relaxării și a consilierii competente oferită de psihologul secției - Elena Filip.
Pasiunea cu care dr. Cătălin Popa vorbește despre proiectul său și al colegilor săi este constantă, din momentul când a lansat această inițiativă, adică în 2015. 
Visul său a devenit realitate și este doar o parte din ceea ce managerul spitalului a reușit să facă în toți acești ani și continuă să proiecteze. Cel mai semnificativ obiectiv este reabilitarea Ambulatoriului, un proiect major, despre care vom vorbi pe măsura implementării sale.

Close Search Window