administrator

Primarul municipiului Vulcan - Gheorghe ILE, a primit astăzi prin votul consilierilor prezenți la ședința extraordinară, acordul privind predarea către Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice și Fondurilor Europene, prin Compania Națională de Investiții „C.N.I.” S.A., a amplasamentului și asigurarea condițiilor în vederea executării obiectivului de investiții „Bazin de înot didactic tip” din Municipiul Vulcan, județul Hunedoara.

Acest proiect face parte din agenda angajamentelor asumate de actuala echipă din conducerea Primăriei, susținută de majoritatea consilierilor locali.

Realizarea bazinului de înot în perimetrul dintre Minimax și Biserica de lângă Primărie, este o necesitate pentru sănătatea copiilor din municipiul Vulcan. 
Proiectul va fi finanțat prin Compania Națională de Investiții și va fi destinat înotului didactic, de care se vor putea bucura toți elevii din municipiul Vulcan.

Prima dată când am discutat despre acest proiect absolut necesar pentru copiii și tinerii noștri, îmi va rămâne ca amintire foarte plăcută. Pentru că tocmai ei, tinerii, un grup de liceeni din Vulcan, mi-au cerut să facem un bazin de înot pentru ei.Și le-am promis tinerilor că mă voi ține de cuvânt.
Știam atunci că voi reuși împreună cu echipa mea să onorăm această promisiune, care se materializează în viitorul apropiat – primarul municipiului Vulcan , Gheorghe ILE.

Close Search Window