Anunt concurs - 14.01.2018

Primăria municipiului Vulcan, cu sediul în Vulcan, b-dul M. Viteazu, nr. 31, anunţă organizarea în data de 14 ianuarie 2019 a concursului pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a următoarei funcţii publice de execuţie vacante din cadrul aparatului propriu de specialitate al primarului municipiului Vulcan, astfel:

  • 1. Inspector, clasa I, grad profesional principal – Birou Financiar contabilitate

Citeste tot articolul »

Anunt licitatie - inchiriere locuri de parcare

Primăria Municipiului Vulcan organizează licitaţie publică în data de 20.12.2018, ora 10, la sediul Primăriei Vulcan, b-dul M.Viteazu nr.31, în vederea închirierii locurilor de parcare pentru autoturisme, din parcările de reşedinţă amenajate pe b-dul Mihai Viteazu, zona Dincă, respectiv: zona blocurilor 76-69 (anexa nr.1); zona blocurilor 80÷82 şi 76 (anexa nr.2).

Citeste tot articolul »

Anunt concurs - 04.12.2018

Primăria Municipiului Vulcan, cu sediul în Vulcan, Bld. Mihai Viteazu, nr. 31, judeţul Hunedoara, organizează concurs de selecție pentru angajarea pe perioadă determinată a următoarelor tipuri de experți, personal contractual, în vederea implementării proiectului „HAI LA ŞCOALĂ! O ŞANSĂ PENTRU VIITOR!”:

  • 1 post de coordonator activitate, pe o perioadă determinată de 29 luni;
  • 1 post de expert parteneriat şi informare, pe o perioadă determinată de 29 luni;
  • 1 post de expert asistenţă socială, pe o perioadă determinată de 29 luni.

Citeste tot articolul »

Anunt colectare deseuri electrice

Cum procedezi?
Vino cu deșeurile electrice la unul dintre punctele de colectare provizorii amenajate pe perioada acțiunii sau sună gratuit la TelVerde 0800 444 800 pentru preluarea fără nici un cost de la domiciliu, sediu de firmă sau instituție a deșeurilor electrice grele sau voluminoase.

Ce deșeuri electrice vor fi colectate?
Orice aparat electric, electronic sau electrocasnic, baterii portabile și industriale (non-auto), corpuri de iluminat sau tuburi fluorescente, toate acestea intră în categoria DEEE și trebuie reciclate.
Pe scurt, colectăm aproape tot ce se bagă în priză sua funcționează pe baterii.

Citeste tot articolul »

Anunt concurs de recrutare si selectie personal din afara organigramei

Primăria Municipiului Vulcan, cu sediul în Vulcan, Bld. Mihai Viteazu, nr. 31, judeţul Hunedoara, organizează concurs de selecție pentru angajarea pe perioadă determinată a următoarelor tipuri de experți, personal contractual, în vederea implementării proiectului „UN PLUS DE TRANSPARENȚĂ, ETICĂ ȘI INTEGRITATE":

  • 2 posturi de expert elaborare ghid de bune practici, pe o perioadă determinată de 2 luni pentru colectarea datelor și cazurilor concrete din autoritatea publică a solicitantului în vederea elaborării ghidului de bune practici privind combaterea fenomenului corupției în administrația publică locală, creșterea transparenței și prevenirea conflictului de interese (colectare date);

Citeste tot articolul »

Anunt exercitiu de alarmare - 12 septembrie 2018

În data de 19.09.2018, orele 11,00, în Municipiul Vulcan se va desfăşura un EXERCITIU DE ALARMARE cu tema CUTREMUR.

Scopul exerciţiului este eficientizarea activităţilor desfăşurate şi procedurilor utilizate de factorii de decizie, instituţiile şi serviciile publice abilitate pentru asigurarea unui management unitar în cazul producerii unei situatii de urgenta.

Citeste tot articolul »

Anunt licitatie

Consiliul Local al municipiului Vulcan cu sediul în b-dul M.Viteazu nr.31, jud. Hunedoara, tel.0254-570340, fax.0254-571910, cod fiscal 4375267, e-mail:primvulcan@yahoo.com, organizează în data de 12.09.2018, ora 10°0 , licitaţie publică cu strigare pentru concesionarea unui număr de 27 parcele teren, aparţinând domeniului privat al municipiului Vulcan, situate în zona Pasul Vîlcan (17 parcele) şi La Trei Fagi (1O parcele), parcele rămase neatribuite în urma licitaţiei din data de 08.08.2018.

Citeste tot articolul »

Anunt licitatie concesionare teren - parc "Pump Track"

Consiliul Local al municipiului Vulcan, cu sediul în b-dul M.Viteazu nr.31, jud. Hunedoara, tel.0254-570340, fax.0254-571910, cod fiscal 4375267, e-mail:primvulcan@yahoo.com, organizează în data de 30.07.2018, ora 1000, licitaţie publică pentru concesionarea unui teren intravilan aparţinând domeniului privat al municipiului Vulcan, în suprafaţă de 1580 mp situat în Pasul Vîlcan, în vederea amenajării unui parc “Pump Track”.

Citeste tot articolul »

Anunt Grup Actiune Locala - municipiul Vulcan

Anunt Grup Actiune Locala - municipiul Vulcan organizeaza selectie pentru ocuparea unui post de manager pentru GAL si 2 experti (cu norma intreaga, pentru o perioada de 36 de luni de la momentul semnarii contractului de finantare, dintre care unul pentur partea economica a GAL-ului)

Citeste tot articolul »

Anunt - concurs 24-30.05.2018 - muncitori calificați (zidar și drujbist)

Primăria municipiului Vulcan, cu sediul în Vulcan, Bld. Mihai Viteazu, nr. 31, anunţă organizarea în perioada 24–30.05.2018 a concursului pentru ocuparea următoarelor posturi de natură contractuală vacante din cadrul aparatului de specialitate al Primarului municipiului Vulcan:

  • 1 post muncitor calificat (zidar), tr. I – Compartiment A.D.P.P., reţle stradale;
  • 1 post muncitor calificat (drujbist), tr. I – Compartiment A.D.P.P., reţle stradale;

Citeste tot articolul »

Anunt - concurs 14.05.2018 - inspector, clasa I, asistenta sociala

Primăria municipiului Vulcan, cu sediul în Vulcan, b-dul M. Viteazu, nr. 31, anunţă organizarea în data de 14 mai 2018 a concursului pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a următoarei funcţii publice de execuţie vacante din cadrul aparatului propriu de specialitate al primarului municipiului Vulcan, astfel:

  • Inspector, clasa I, grad profesional superior – Birou Protecţie socială, autoritate tutelară, protecţia copilului.

Citeste tot articolul »