INFORMARE NICI UN VULCĂNEAN BOLNAV DE COVID – 19

Întrucât înțelegem interesul multor cetățeni din municipiul nostru pentru starea de sănătate a concetățenilor noștri, în contextul pandemiei cu COVID-19, conform datelor furnizate de Secția de Boli Infecțioase a Spitalului municipal Vulcan, vă informăm că de la începutul pandemiei până la această oră, nici unul dintre locuitorii municipiului nostru nu a fost diagnosticat cu COVID-19.
În ceea ce privește numărul de bolnavi infectați cu COVID-19 diagnosticați și internați la Vulcan, proveniți din mai multe localități din județ și ulterior tratați fie la Vulcan fie în alte unități spitalicești din Valea Jiului sau din Deva, recomandăm celor interesați, să solicite informațiile dorite la Direcția de Sănătate Publică – Hunedoara, care deține toate datele la zi legate de numărul de îmbolnăviri cu COVID – 19, din județul nostru.
Dorim totodată să informăm opinia publică despre comunicarea continuă și eficientă dintre Primărie și Spitalul municipal Vulcan, în tot ceea ce reprezintă susținerea organizării și desfășurării activității medicale.
Felicităm cu această ocazie conducerea spitalului, corpul medical, asistentele și îngrijitoarele, întregul personal, precum și medicii de familie, care asigură în această perioadă deosebit de dificilă, serviciile medicale necesare pentru îngrijirea sănătății oamenilor de toate vârstele din municipiul nostru.
Facem încă o dată apelul necesar către toți cetățenii municipiului, pentru respectarea tuturor normelor de protecție personală, cele de distanțare socială și de igienă personală, corespunzătoare limitării răspândirii cu Coronavirus.
Vă dorim tuturor multă sănătate și informare corectă, din surse oficiale.

VICEPRIMARUL MUNICIPIULUI VULCAN
POMPILIU BARBU